Menu

MILEWIDE leverer ALU Designmaster med unik julepyntløsning til byporte i Stoholm

Viborg Kommune valgte en helt særlig designløsning til deres to nye byporte i Stoholm. ALU Designmaster fra MILEWIDE med et specialudviklet wiresystem til at bære en 1 meter høj 3D julestjerne.

3D julestjerne i Stoholm med MILEWIDE

En lysende julestjerne er hængt op i hver ende af handelsgaden i Stoholm. Det var et ønske fra borgerne og Handelsstandsforeningen, og da den hidtidige julebelysning var forældet og skulle skiftes opstod muligheden.

Thorkild Vestergaard, som er civilingeniør i afdelingen for Trafik og Veje i Viborg Kommune fortæller: ”Jeg kom på et borgermøde til at sige ja til en stor julestjerne, som skulle hænge midt henover vejen i hver ende af vores handelsgade. Vi havde ikke en løsning på bordet, så jeg måtte i gang med at være kreativ. Jeg kendte MILEWIDE masten i forvejen, da vi har flere af dem ved vores stadionanlæg i Viborg by. Jeg vidste derfor, at der kunne monteres forskellige elementer i det integrerede skinnesystem. Derfor fik vi idéen til at spænde en wire mellem masterne og montere en 3D julestjerne midt på wireren. Vi er meget tilfredse både med resultatet og samarbejdet med MILEWIDE og bruger faktisk også masterne som flagstang til at hænge flag op i nu.”

Projektet er blevet til i samarbejde med Viborg Kommune, borgerne, Energi Viborg og MILEWIDE.

Man ønskede både en visuel flot løsning og en løsning, der rent teknisk kunne leve op til kravene.

MILEWIDE ALU Design

MILEWIDE ALU DESIGN er MILEWIDE’s designserie af aluminiumsmaster. De indgår i en større serie af eftergivelige aluminiumsmaster og har den særlige egenskab, at de fleksibelt kan anvendes til belysning, lysregulering, skiltning og nu også julepynt. Belysningen eller lysreguleringen monteres med integrerede beslag, som giver et enkelt og smukt design. Masterne er produceret af anodiseret aluminium, som gør dem vejrbestandige og uden risiko for tæring.