Menu

SAPA Poles designmaster til Elverparken i Herlev

Elverparkens legeplads bliver som del af et større belysningsprojekt lyst op af 9 meter høje, koniske master fra MILEWIDE. Parken kan nu igen være et trygt sted at færdes.

Øget tryghed efter tragisk historie

Elverparken har fået ny og mere omfattende belysning. Over hundrede Herlevborgere var mødt op, da borgmester Thomas Gyldal Petersen trykkede på kontakten og tændte alle lysene. Årsagen til den nye og øgede belysning er et tragisk drab i parken. Derfor ønskede alle øget belysning for at skabe tryghed. De nye armaturer blev installeret af SEAS-NVE, med ÅF Lighting som rådgiver.

Designmaster giver et flottere udtryk

Der blev valgt MILEWIDE ALU Economic master fra Sapa Poles til legepladsen, og de bruges til projektørbelysning med funktionsbelysning på stien og effektbelysning på legepladsens klatretårn og balancestubbe, som åbner legepladsen op for leg i de mørke timer. Masterne har et flot og anderledes udtryk med det koniske design og den børstede aluminiums overflade, der tilsammen giver et stilrent og enkelt udtryk. Lighting Designer fra ÅF Lighting, Johannes Møjen, fortæller om valget: ”Vi er meget tilfredse med valget af MILEWIDE’s master. De giver et smukt og elegant udtryk, som passer ind i parken og trods højden på masterne virker de ikke voldsomme grundet det koniske design.”

MILEWIDE ALU Economic

SAPA Poles master er ligesom MILEWIDE’s egenproducerede mast godkendt som eftergivelig, hvilket giver en påkørselsvenlig mast med høj sikkerhed. Masterne fra SAPA Poles leveres både som koniske, bertlede og cylindriske. De produceres i Holland af ekstruderet aluminiumsprofiler, der gennemgår en speciel valsningsproces for at opnå den koniske-, eller bertlede form.