Menu

Nye lyskryds ved Novo Nordisk får signal- og belysningsanlæg fra MILEWIDE

Novo Nordisk har anlagt en stor parkeringsplads til sine medarbejdere i Måløv. Det har påvirket trafikken og været med til at skabe farlige situationer i forhold til ind- og udkørsel. Derfor etableres der for Ballerup Kommune to nye lyskryds på Måløv Hovedgade, og MILEWIDE leverer signal- og belysningsanlæg samt ALU Design master til anlægget.

Nye lyskryds i Måløv med eftergivelige master

Der har over en længere periode været et trafikalt knudepunkt i Måløv. Trafiksikkerheden har ikke været optimal, og det gøres der nu noget ved. Der anlægges to helt nye lyskryds, der sikkert dirigerer trafikken videre og skaber færre køer. Niras er rådgiver på projektet og projektchef Kim Tobiasen udtaler: ”Vi har valgt MILEWIDEs signal- og belysningsmaster til lyskrydsene fordi, de dels er eftergivelige og dermed mere sikre, og fordi MILEWIDEs master er valgt i området i forvejen. Sikkerheden er vigtig for os, men også det at fastholde et ens design, har spillet ind. Mht. leverancen har vi haft en god dialog med MILEWIDE. De har været hurtige til at svare på vores henvendelse og har ydet god teknisk bistand.”

Søsterselskab leverer trafikværn

I forbindelse med omdirigering af trafikken under vejarbejdet har MILEWIDEs’ søsterselskab, Dansk Autoværn A/S leveret 300 m trafikværn af typen Mini-Guard®