Menu

Herlev Kommune får 70 eftergivelige designmaster fra MILEWIDE

Herlev Kommune har valgt 70 MILEWIDE aluminiums designmaster til Herlev Hovedgade. Masterne skal anvendes til gadebelysning og er valgt for at understøtte det MILEWIDE design, der er valgt på de tilstødende veje.

Godt samarbejde med SEAS-NVE

MILEWIDE er kendt for sit unikke design, med indbygget eftergivelig funktion der højner personsikkerheden. Til leverancen i Herlev er der valgt højenergi-absorberende master, som ved påkørsel bremser køretøjet på en sikkerhedsmæssig forsvarlig og kontrolleret måde. Ved en hastighed på 100 km i timen bremses køretøjet ned til under 50 km i timen, og det har meget stor betydning for personsikkerheden ved en ulykke.

SEAS-NVE er entreprenør på opgaven og projektleder, Jesper Keincke udtaler om samarbejdet med MILEWIDE: ”Vi kender MILEWIDE fra andre projekter og er meget tilfredse med samarbejdet. På den konkrete opgave har vi fået den støtte og hjælp, vi har efterspurgt, så det har været upåklageligt.”

MILEWIDE ALU DESIGN

MILEWIDE ALU DESIGN er MILEWIDE’s designserie af aluminiumsmaster. De indgår i en større serie af aluminiumsmaster og har den særlige egenskab, at de fleksibelt kan anvendes til belysning, lysregulering og skiltning. Belysningen eller lysreguleringen monteres med integrerede beslag, som giver et enkelt og smukt design. Masterne er produceret af anodiseret aluminium, som gør dem vejrbestandige og uden risiko for tæring.

Til Herlev leverancen er der anvendt ikke mindre end 8,5 tons aluminium, og leverancen er leveret af to omgange med 35 master pr. gang.